La Sala TZVR celebra el 1er aniversari amb la 3a edició de la BBQ from Hell

La Sala TZVR celebra el 1er aniversari amb la 3a edició de la BBQ from Hell

Segons Informa Tribuna Ganxona La 3a edició de la BBQ From Hell, servirà per celebrar el primer aniversari d´obertura de la sala TZVR amb més de 60 concert i 150 grups programats en un any.

El cartell d´aquest any comptarà amb el retorn a la ciutat d´un dels grups més carismàtics i enyorats del nostre país, els badalanins Afraid To Speak In Public. El ritme incansable de Tokyo Sex Destruction, una banda que ha travessat fronteres. El savoir-faire i l´elegància de les Santa Rita i la seva personal proposta a mig camí entre l´indie i el grunge. I per tancar la nit el secret ´funk´ més ben guardat de “Blackcelona”: Cardova on entre els seus memvres trobem autèntiques llegendes provinents d´algunes de les millors bandes de música ´negra´ que es fa a casa nostra.

BBQ From Hell
Diumenge 31 de març 2013
Sala TZVR – ctra. Palamós 266 (Sant Feliu de Guíxols)
Entrada: 6€

Afraid To Speak In Public
Badalona
15 anys després de la seva separació, i gràcies a la festa del 20 aniversari de la mítica sala Garatge, han decidit tornat per uns pocs concerts
www.myspace.com/afraidtospeakinpublic

Tokyo Sex Destruction
Vilanova
Després de 10 anys del seu mític àlbum “Le Red Soul Communitté”, els de Vilanova es presenten més madurs amb el seu nou disc “Sagittarius” on es poden trobar percusions llatines, psicoldèlia, soul i rock and roll a parts iguals.
bcoredisc.bandcamp.com/album/sagittarius

Santa Rita
Barcelona
Aquesta banda nascuda al Poblenou de Barcelona han compartit escenari amb Juliette Lewis, han tocat al Primavera Sound i als festivals God SAve The Queens I i III, i Revolta!
aloudmusic.bandcamp.com/album/high-on-the-seas

Cardova
Barcelona
Funk accelerat i trepidant amb bateries primites, baixos poderosos i riffs de guitarra simples i directes, es l´aposta dels Cardova. Una banda que toca el funk que es balla al carrer.
www.myspace.com/cardovafunk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.