Es presenta la temporada de teatre professional Guíxols Escena 2013

Es presenta la temporada de teatre professional Guíxols Escena 2013

Segons Informa Tribuna Ganxona Dimarts 19 de març es va presentar la temporada de teatre professional a  la nostra ciutat, amb la presència de l´actor Fel Faixedas, que amb la seva parella artistica Carles Xuriguera obriran el proper dissabte 30 de març el Guíxols Escena amb el seu espectacle “LIVE”.

Aquest minifestival pretenia ser una programació estable de teatre, però enquedar-se sense pressupost s´ha hagut de reduir a només tres espectacles. Pere Albó, regidor de cultura, que va ser el presentador del Guíxols Escena, va destacar que tot i la retallada en el pressupost  aquest espectacle  “s´ha pogut fer gràcies a la col·laboració amb la productora, que ho ha posat molt fàcil“.

Els tres espectacles aportaran tres estils diferents: comèdia, música i màgia.

La temporada s´obrirà el proper dissabte 30 de març amb l´espectacle LIVE, de Xuriguera i Faixedas, que enguany en farà 15 que comparteixen escenari. Fel Faixedas va presentar el seu espectacle com “un divertimento, una obra sense trama, un espectacle de clown clàssic adaptat al S. XXI“. Faixedas va destacar el caràcter dinàmic i renovable de l´obra, en la qual durant 15-20´ aprofiten per repassar l´actualitat local i política. També va parlar dels seus projectes, entre els que destaquen un restaurant a Arbúcies, un vi a Torroella de Montgrí, i la col·laboració diària al programa “La Tribu” a Catalunya Ràdio.

Guíxols escena continuarà el 25 de maig amb l´espectacle de música D´Callaos, i em 15 de Juny amb el mag Lari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.