Qui riu primer…és perquè no s´ha quedat sense entrades

Qui riu primer…és perquè no s´ha quedat sense entrades

Segons Informa Tribuna Ganxona Ja estan a la venda a l´Oficina de Turisme les entrades anticipades (12 € i 14 a guixeta) pel primer espectacle de la temporada Guíxols Escena 2013 que enceten Xuriguera i Faixedas (ex Teatre de Guerrilla) aquest dissabte 30 de març de 2013 a les 21 h amb el seu “LIVE”.

En Fel Faixedas i en Carles Xuriguera són dos còmics en estat pur que ens expliquen com ho veuen.  Música, improvisació, intimitats, diàlegs punyents, poesia, ironia, passades de rosca… Un divertimento en un format  àgil i fresc. Dos pallassos moderns amb ganes de passar-ho bé i compartir bogeria. Xuriguera i Faixedas investiguen amb el clown teatral i posen sobre l’escenari una proposta popular, divertida i  farcida de les inquietuds vitals de dos homes de quaranta anys. Els mouen les ganes de fer coses quan aquestes
prenen sentit, perquè els agrada la vida amb sentit per molt que vingui carregada d’absurditats.

Carles Xuriguera i Fel Faixedas són dos actors que porten 15 anys treballant plegats en teatre, televisió i ràdio. Són exmembres fundadors de Teatre de Guerrilla, companyia que van deixar per formar parella artística en aquesta nova  aventura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.