1a Edició del Rock & Tapes a Sant Feliu

1a Edició del Rock & Tapes a Sant Feliu

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest cap de setmana (de divendres a diumenge) neix una nova iniciativa de la mà d’Atzavara Club, anomenada Rock & Tapes, en la qual surten del seu cau de l’escorxador per escampar una colla dels seus grups i solistes habituals, i alguna formació inèdita, per bars i restaurants que s’han avingut a aquesta bona idea.
Tapes, platillos i montaditos, alguns d’ells inèdits, creats per a l’ocasió, casaran amb el rock a través dels concerts acústics, per a tots els públics, que s’oferiran en els locals col·laboradors.
Els organitzadors declaren que “és una manera d’obrir-se al poble, col·laborar amb diferents restauradors locals i celebrar la primavera amb antel·lació. Per acompanyar els concerts gratuïts, diferents locals de Sant Feliu oferiran un “montadito” + copa de vi o “zurito” de cervesa a 2€.
Per acabar de completar l’oferta ludico-gatronòmica-cultural del cap de setmana, el dissabte a la nit es celebrarà un concert molt especial a la Sala TZVR on els ganxons Bullitt, presentaran el seu tercer disc “So many ways” acompanyats dels gallecs Holywater, que també presentaran el seu nou treball “Wasteland”.
I si encara us queden forces, podeu acudir a la festa del Bar Chic on, el Dj Waiem,  punxarà punk-rock dels 90 i els hits més actuals.
Els grups i solistes que actuaran durant el cap de setmana són: Copa Lotus, Sictor Valdaña, The New Raemon, Ricardo Rodríguez, Joan Colomo, Tori Sparks i Fúria Ganxona. Els locals: Les Roselles, El Molí de Vent, La Buganvilla, La Carbonera, La Bodeguita, Can Julià i El Corsari.

Dies, horaris, locals, grups i + info: www.atzavaraclub.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.