Torna la programació del Guíxols Escena 2013 amb espectacles de primera fila

Torna la programació del Guíxols Escena 2013 amb espectacles de primera fila

Segons Informa Tribuna Ganxona Els còmics Xuriguera i Faixedas, el mag Lari, o D´Callaos, actuaran en aquesta edició del Guíxols Escena 2013.

LIVE – Xuriguera i Faixedas (ex teatre de guerrilla)
Dissabte 30 de març de 2013, a les 21 h.
Preu: anticipada 12 €, entrades a taquilla 14 €
Venda d’entrades anticipades a l’oficina de turisme

Dos còmics en estat pur ens expliquen com ho veuen.  Música, improvisació, intimitats, diàlegs punyents, poesia,  ironia, passades de rosca… Un divertimento en un format  àgil i fresc. Dos pallassos moderns amb ganes de passarho bé i compartir bogeria.
Xuriguera i Faixedas investiguen amb el clown teatral i  posen a sobre l’escenari una proposta popular, divertida i  farcida de les inquietuds vitals de dos homes de quaranta  anys. Els mouen les ganes de fer coses quan aquestes  prenen sentit, perquè els agrada la vida amb sentit per molt  que vingui carregada d’absurditats.
Carles Xuriguera I Fel Faixedas són dos actors que porten  15 anys treballant plegats en teatre, televisió i ràdio. Són  exmembres fundadors de Teatre de Guerrilla, companyia  que van deixar per formar parella artística en aquesta nova  aventura.
Text: Fel Faixedas
Direcció i interpretació: Carles Xuriguera i Fel Faixedas.
Disseny de llums, so i efectes escenogràfics: Cesc Pastor i Dani Tort
Múisca original: Fel Faixedas, Dani Tort i Cesc Pastor

D’CALLAOS ACÚSTIC – Grup D’Callaos.
Dissabte 25 de maig de 2013, a les 21 h.
Preu: anticipada 9 €, entrades a taquilla 12 €
Venda d’entrades anticipades a l’oficina de turisme.

Després del éxit de la seva anterior gira on varen presentar l´espectacle “El cafè de las niñas” per els  millors teatres de tota la péninsula ibérica, D´Callaos ens presenta ara el seu nou espectacle acústic.
Una ocasió única de poder gaudir de les cançons de D’Callaos en un format íntim que desborda  passió i elegància. Un repàs a les cançons dels seus discs d´estudi adaptades a un espectacle de  proximitat i complicitat amb el públic que atrapa i emociona allà per on pasa.
En aquest espectacle hi participen els músics Carlos Felices al contrabaix, Daniel Felices a les
guitarres acústiques i flamenques, Sergio Martín amb el seu set de percussió (cajón, djembe, tinajas,  shakers….) i Maribel Martín “La Canija” amb la seva inconfusible veu esquinçada.
En el repertori d´aquest espectacle, D´Callaos ens ofereix un repàs als seus tres anteriors discs
d´estudi, fent més èmfasi en l´últim treball “El borde donde termina el mar” i afegint al repertori algunes noves cançons candidates a formar part del nou disc que estan preparant.
A més completen aquest espectacle amb algunes pinzellades de ball flamenc i ens ofereix l´adaptació d´alguns temes clàssics com “Soñar contigo” o “Nostàlgias” amb un aire flamenc i grans dosis de sentiment.

LA MÀGIA DEL MAG LARI
Dissabte 15 de juny de 2013, a les 18 h.
Preu: anticipada 12 €, entrades a taquilla 15 €
Venda d’entrades anticipades a l’oficina de turisme.
Què millor que fer riure i fer màgia a la vegada? Doncs la millor barreja és l’espectacle LA MÀGIA DE MAG LARI,  The Sound of Magic, del Mag Lari.
Aquest espectacle, dedicat al públic d’entre 0 i 99 anys,  promet sorprendre i fer riure de la mà del Mag Lari, l’il.lusionista amb més projecció del nostre país, que amb els seus ingredients preferits, elegància, ironia i presència escènica, convertirà en inoblidable la vetllada que passareu plegats.
Una hora farcida d’aparicions i desaparicions, participació de públic i grans il.lusions, i amanida amb un disseny de llums espectacular i una selecció musical que no us deixarà indiferents.
Sonrisas y Magia, un espectacle de categoria a ritme trepidant que no et pots perdre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.