El poeta empordanès David Casadellà presenta el seu primer poemari titulat “Negre, sempre Negra”

El poeta empordanès David Casadellà presenta el seu primer poemari titulat “Negre, sempre Negra”

Segons Informa Tribuna Ganxona La presentació es farà aquest dijous 7 de març, a les 20.30h, a la Biblioteca Municipal de Sant Feliu de Guíxols.

David Casadellà, poeta empordanès i col·laborador del grup de poesia “El llop ferotge”, de Girona, presenta el seu poemari titulat “Negre, sempre Negra”, el número 11 de la col·lecció que editen els responsables d’aquest grup de valents, dedicats a la difusió poètica literària.

Les destacables il·lustracions de portada i de l’interior del llibre han anat a càrrec de Glòria Clapés i Natàlia Villanueva, respectivament.
“El llop ferotge” és una revista, un segell editorial i també identifica un grup de persones que es dediquen incansablement a difondre la poesia a través de les seves accions, entre les quals s’hi compten les famoses Nits Poètiques que organitzen anualment i que reuneixen la plana major d’aquesta disciplina a nivell internacional.

La presentació anirà a càrrec del poeta guixolenc Carles Lapuente que acompanyarà l’autor, David Casadellà i l’editor d’El Llop Ferotge, Jorge Morales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.