Espectacle infantil de titelles “El Regal” al C.E Montclar

Espectacle infantil de titelles “El Regal” al C.E Montclar

Segons Informa Tribuna Ganxona Diumenge 3 de març a les 18:00h, al Centre Excursionista Montclar tindrà lloc l´espectacle infantil de titelles “El Regal”, a càrrec de la companyia Pengim-Penjam.

Un espectacle tendre, optimista i simpàtic, “El Regal” és la història d’un conillet de roba, en Felip, fet de retalls que l’àvia Serafina va cosir amb molt d’amor per en Pepus, el seu nét. Podrem veure les peripècies i aventures d’en Felip quan es rellevat per un altre joguina.

En Felip, però, no es rendeix, mira endavant i busca la manera de recuperar l’amistat del seu company de joc. “El Regal” és un espectacle amb un missatge optimista de la vida, creat amb molta simpatia on petits i grans es sentiran identificats.

Amb aquest espectacle, la secció Espectacles del C.E.M inicia la  programació per la temporada de primavera que continuarà el 7 d’abril i el 19 de maig 2013. Com sempre els espectacles comencen a les 18h al Centre Excursionista Montclar.
Podeu consultar la programació d’espectacles i la resta d’activitats del Centre Excursionista Montclar a la web www.cemontclar.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.