Últims tiquets a la venda pel Sopar de Colles de dissabte

Últims tiquets a la venda pel Sopar de Colles de dissabte

Segons Informa Tribuna Ganxona Un sopar de colles multitudinari al pavelló de “La Corchera” amb més de 700 participants, la Moció de Censura Carnavalesca  que es preveu calenteta i la Cercavila de repartiment de programació encetaran aquest cap de setmana els actes del Carnaval 2013 a la nostra ciutat.

El sopar de colles del dissabte 2 de febrer estrena format i tothom qui vulgui sopar se l’haurà de portar de casa. La mesura ha estat molt acceptada per les colles de carnaval, que s’estan apuntant massivament. Els participants al sopar han de pagar un tiquet de 2 €; d’aquesta manera es permet controlar l’aforament del recinte i s’ajudarà a sufragar les despeses extra d’organització. De moment ja hi ha uns 650 tiquets venuts.

L’endemà diumenge, arriba el moment de prendre el “poder” als polítics. El Rei Xamborgues (Iván Bravo) serà l’encarregat de portar les regnes de la ciutat. Fer que mani el “desgovern”. Les colles i tots els reis/nes Carnestoltes l’acompanyaran fins la placeta Sant Joan per fer la Moció de Censura Carnavalesca. Tot seguit, començarà la cercavila de repartiment de programació amb la cia. Pepsicolen pels carrers del centre ciutat.

•    Dissabte 2 de febrer

SOPAR DE COLLES i PRESENTACIÓ DEL CARNESTOLTES
PAVELLÓ “LA CORCHERA”
A LES 21.30 h.
Sopar popular (cadascú se’l porta) de presentació del Carnaval 2013 i del Rei Carnestoltes. Durant l’acte, es farà la proclamació de les Padrines del Carnaval Ganxó. Després ball i festa amb DJ Stravinsky.
Preu del tiquet: 2 € (inclou reserva de plaça i xapa del Carnaval)
Obertura de portes per preparar el sopar, a les 19.30 h.

•    Diumenge 3 de febrer

MOCIÓ DE CENSURA i CERCAVILA CANAVALESCA
A LES 10.30 h.
Cercavila amb PERCUSSIÓ GANXONA i MOCIÓ DE CENSURA CARNAVALESCA.
Sortida: Plaça Monestir.

TOT SEGUIT
Cercavila amb les Colles de Carnaval Ganxones i Sa Majestat Carnestoltes 2013 per fer el repartiment oficial de cartells i programes de Carnaval 2013. L’animació anirà a càrrec de Pep Callau i la companyia Pepsicolen.
Sortida: Placeta Sant Joan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.