Les veus de Son Goku i Vegeta a la Biblioteca

Les veus de Son Goku i Vegeta a la Biblioteca

Segons Informa Radio Sant Feliu Dissabte, 2 de Febrer, a les 12 del migdia, Marc Zanni i Joan Sanz, les veus d’en Son Goku i en Vegeta de la sèrie Bola de Drac, seran a la Biblioteca Municipal Octavi Viader per presentar el seu llibre “La sèrie de la teva vida”  tot explicant anècdotes i experiències del doblatge. També signaran llibres i es podran fer fotos amb ells. En definitiva una ocasió única per conèixer, de ben a prop, les persones que s’amaguen darrere les veus que han marcat la infància de més d’una generació.
Aquest llibre fou presentat oficialment en el Saló del Manga, on ja varen declarar que iniciarien una gira per tot Catalunya per tal de presentar-lo personalment i ara arriben a Sant Feliu el
Tenen una veu molt característica i les seves veus són calcades a les dels protagonistes de Bola de Drac. Marc Zanni y Joan Sanz són els actors de doblatge que van posar veu a Son Goku i Vegeta, respectivament, en Bola de Drac en català, donant a la mítica sèrie creada per Akira Toriyama un so especial que va captivar a centenars de milers de catalans durant diverses generacions. “Bola de Drac va canviar les nostres vides i les d’una generació”, destaca Zanni, que relata com els taxistes li reconeixen la veu immediatament.
“La sèrie de la teva vida” és un llibre autoeditat pels actors i el periodista Victor Sarsal pensat pels qui van seguir la sèrie des de la seva primera emissió però també per als nous fans de la sèrie, atès que l’emissió de Dragon Ball Z Kai a TV-3 va permetre tornar a reunir als actors de doblatge gairebé 20 anys després per doblar, de nou, a aquells personatges mítics.
Els autors recorden en la publicació anècdotes de la sèrie, aclareixen dubtes sobre el doblatge i relaten qüestions com per exemple la dificultat de doblar les lluites entre personatges en les 280 pàgines del llibre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.