El retorn de la música de roca a la Casa Irla

El retorn de la música de roca a la Casa Irla

Segons Informa Tribuna Ganxona La Casa Irla tanca la temporada cultural Tardor 2012 amb l´actuació de Q´s, els antics Quercus, el proper divendres dia 14 de desembre a les 22:30 h (6 €).

El rock dels  Q’s és el principi i la fi. L’alfa i l’omega d’un rock en català que va començar a Sant Feliu de Guíxols a principis dels 80 i que amb el pas del temps es va convertir en un símbol cultural i d’identitat gràcies a moltes cançons de factura pròpia. I que
va despertar la bèstia musical que molts ganxons portaven dins i va empènyer als més agosarats a seguir el camí dels concerts i dels enregistraments.
Q’s ofereix en format de cinc components un grup de rock essencial que interpretarà temes propis, des d’èxits antics fins a temes inèdits de nova factura forjats els últims temps. Q’s no necessita gaires explicacions. Fa, com sempre, rock,i això és el que sentireu; un rock compromès, sense concessions ni edulcorants, fill de la tramuntana.

Q’s són Quico Estrach (guitarra), Joan Celis (guitarra), Xavier Monfort (baix i veu), Xavier Casals (bateria) i Lluís Duch (saxo).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.