El Carnaval 2013 ja té bases de participació

El Carnaval 2013 ja té bases de participació

Segons Informa Tribuna Ganxona  Ja s´han presentat les bases que han de regir la participació a la Rua del Carnaval de la nostra ciutat per l´any 2013 i que les colles que s´hi vulguin preinscriure hauran de tenir en compte.

Les colles que s´hi vulguin preinscriure hauran de tenir en compte les següents dades:

–     Per poder participar en la Rua del divendres del Carnaval 2013, que es celebrarà el 8 de febrer de 2013, cal omplir la butlleta de preinscripció que trobareu al web de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (http://www.guixols.cat). Tindran validesa totes aquelles preinscripcions que estiguin degudament omplertes i que s’hagin enviat per correu electrònic a activitats@guixols.cat o bé s’hagin presentat al Registre d’Entrada de l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà), a partir del dia 1 de desembre. La data límit de presentació de les preinscipcions és el 18 de gener de 2013 a les 13 h.

–          Per participar en la Rua del Divendres s’admetran 60 colles, a part de les 3 colles representants dels Carnestoltes de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

–          Les colles de les poblacions abans esmentades, membres de l’Associació de Colles de Carnaval Ganxones, Federació de Colles de Carnaval de Castell-Platja d’Aro i l’Associació de Colles de Carnaval de Santa Cristina d’Aro quedaran automàticament admeses, prèvia inscripció conjunta signada pels responsables de les associacions i federacions.

–          Inicialment s’admetran 20 places per carrosses petites, 20 per carrosses grosses, 10 per comparses i 10 per carrosses d’animació. Aquest punt pot ser modificable en funció de les inscripcions.

En cas que les preinscripcions rebudes superin el número màxim de participants en cada categoria, es farà una preselecció amb els següents criteris de puntuació:

·        Colles membres de l’Associació de Colles de Carnaval Ganxones, de la Federació de Colles de Castell-Platja d’Aro i de l’Associació de Colles de Carnaval de Santa Cristina.

·        Antiguitat en la Rua del Divendres.

·        I punt molt important, la complexitat del projecte presentat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.