Activitats del cap de setmana a la Casa Irla

Activitats del cap de setmana a la Casa Irla

Segons Informa Tribuna Ganxona Aquest cap de setmana es presenta l´Agenda Llatinoamericana per l´any 2013 a la casa Irla, en la qual es podrà veure, el mateix dissabte, l´espectacle del cantautor Sé “Arran de mar”.

AGENDA LLATINOAMERICANA 2013. L´ALTRA ECONOMIA.
Amb Antònia Garcia Sagrera, Pere Torras i Xavier C. Ribot
Dissabte 24 de novembre a les 18 h

Parlem de L’altra economia, altra de veritat, radicalment alternativa. No pot pas ser només econòmica; ha de ser integral, ecològica, intercultural, al servei del bon viure i del bon conviure, en la construcció de la plenitud humana. Desmuntant l’estructura
econòmica actual, que està exclusivament a servei del mercat total, apàtrida, homicida de persones, genocida de pobles. Aquesta altra economia només pot esdevenir-se a partir d’una consciència humana i humanitzadora que es negui a la desigualtat escandalosa en la que està estructurada la societat actual. A nivell de família, de veïnat, de ciutat, de país, de continent, de món. Una economia per a totes les persones i per a tots els pobles, sempre a partir dels pobres i exclosos.

SÉ PRESENTA ARRAN DE MAR
Dissabte 24 de novembre a les 22:30 h

El cantautor Sé (Josep Andújar) oferirà el seu espectacle audiovisual Sant Feliu Arran de Mar, on posa banda sonora a imatges antigues i actuals, paisatges i personatges que il·lustren les seves cançons o bé altres a les quals hi posa banda sonora amb la seva veu i la guitarra. Com és habitual, farà l’estrena de noves composicions i no hi faltarà el tram participatiu al més pur estil de la cançó de taverna ganxó.
En Sé projecta la imatge del pescador que canta, especialment a Sant Feliu, i és capaç de fer-nos viatjar per melodies evocadores, transportar-nos a escenaris inversemblants o bé emocionar-nos a través del seu domini de l’espectacle en les distàncies curtes. L´entrada costa 6 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.