Divendres Sukkand Island al Club de Lectura

Divendres Sukkand Island al Club de Lectura

Segons Informa Radio Sant Feliu Seguint el cicle 2012 d’òperes primes del Club de Lectura de la Biblioteca Pública, aquest proper divendres 26 d’octubre, a les 20:30 h, la trobada girarà al voltant de Sukkwan Island, de David Vann.

Una illa salvatge i perduda al sud d’Alaska. Un pare que s’emporta al seu fill de tretze anys per passar-hi una any i així recuperar el temps perdut en la seva relació. Una estada que es convertirà en un malson. Amb aquests elements, Vann (Alaska, 1966) parteix d’una història amb un fort component autobiogràfic per endinsar-se en les parts més fosques de l’ànima humana.

“Obra tensa, implacable, terrible, preciosa, dolorosa, vital i contundent, que arrossega el lector en un corrent oníric on la naturalesa intervé com un personatge més”. Aquestes paraules del jurat del Premi Llibreter 2011, que atorga el Gremi de Llibreters de Catalunya, resumeixen a la perfecció el sentiment que deixa la novel·la, no apta per a tots els públics, però altament recomanable. A banda d’aquest guardó, també ha estat àmpliament premiada en certàmens literaris internacionals.

Llegiu-ne el primer capítol i ja no podreu deixar-la:  www.editorialempuries.cat/docroot/grup62/includes/llibres/fitxers/12218/Sukkwan-Island-OK.pdf

Un peix irisat a la Biblioteca

El peix més bonic de tot l’oceà nedarà aquest dissabte 27 d’octubre, a les 12 hores, per les tranquil·les aigües de la Biblioteca de Sant Feliu. Una sessió de contes per a nens i nenes fins a 3 anys a càrrec d’Andreea Szabo, del Programa Cincodeditos-Comunicación para Bebés, que com cada dos mesos ens ofereix contes per als més petits. Aquesta vegada, però, la sessió tindrà lloc a la plaça de davant de la Biblioteca.

El peix irisat, conte original de Marcus Pfister, ens explica la història d’aquest peix que no entén perquè la resta de peixos li demanen que els doni una de les seves lluents escates, i ens recorda a grans i petits la importància de donar i compartir, l’única manera de no quedar-nos totalment sols.

Si encara no coneixeu l’Andreea i els seus contes explicats amb paraules i signes i els preciosos murals que fa amb els personatges dels contes, aquest dissabte no us ho podeu perdre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.