Properes activitats de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit

Properes activitats de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit

Segons Informa Tribuna Ganxona Per aquest divendres i dissabte hi ha programades dues interessants activitats a la Biblioteca Pública municipal.

Sukkand Island: un viatge al cor de les tenebres
Seguint el cicle 2012 d´òperes primes del Club de Lectura de la Biblioteca Pública, aquest proper divendres 26 d´octubre, a les 20:30 h, la trobada girarà al voltant de Sukkwan Island, de David Vann.
Una illa salvatge i perduda al sud d´Alaska. Un pare que s´emporta al seu fill de tretze anys per passar-hi una any i així recuperar el temps perdut en la seva relació. Una estada que es convertirà en un malson. Amb aquests elements, Vann (Alaska, 1966) parteix d´una història amb un fort component autobiogràfic per endinsar-se en les parts més fosques de l´ànima humana.
“Obra tensa, implacable, terrible, preciosa, dolorosa, vital i contundent, que arrossega el lector a un corrent oníric on la naturalesa intervé com un personatge més”. Aquestes paraules del jurat del Premi Llibreter 2011, que atorga el Gremi de Llibreters de Catalunya, resumeixen a la perfecció el sentiment que deixa la novel•la, no apta per a tots els públics però altament recomanable. A banda d´aquest guardó, també ha estat àmpliament premiada en certàmens literaris internacionals.
Llegiu-ne el primer capítol aquí i ja no voldreu deixar-la.

Un peix irisat a la Biblioteca

El peix més bonic de tot l´oceà nedarà aquest dissabte 27 d´octubre, a les 12 hores, per les tranquil•les aigües de la Biblioteca de Sant Feliu. Una sessió de contes per a nens i nenes fins a 3 anys a càrrec d’Andreea Szabo, del Programa Cincodeditos-Comunicación para Bebés, que com cada dos mesos ens ofereix contes per als més petits. Aquesta vegada, però, la sessió tindrà lloc a la plaça de davant de la Biblioteca.

El peix irisat, conte original de Marcus Pfister, ens explica la història d´aquest peix que no entén perquè la resta de peixos li demanen que els doni una de les seves lluents escates, i ens recorda a grans i petits la importància de donar i compartir, l´única manera de no quedar-nos totalment sols.

Si encara no coneixeu l´Andreea i els seus contes explicats amb paraules i signes i els preciosos murals que fa amb els personatges dels contes, aquest dissabte no us ho podeu perdre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.