Jornada de les Comissions Deontològiques al Monestir

Jornada de les Comissions Deontològiques al Monestir

Segons Informa Radio Sant Feliu El centre cultural del Monestir de Sant Feliu de Guíxols ha estat escollit com el lloc idoni per celebrar la Jornada de les Comissions Deontològiques, COM Girona. Els espais del Monestir i el fet de poder combinació una reunió de treball amb la visita a l’Exposició Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Dalvaux i a l’Espai del Metge i de la Salut Rural, han fet decidir als organitzadors.

A la jornada del passat divendres, presidida pel Sr. Joan Alfons Albó, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, la Dra. Núria Masnou, Presidenta de la Comissió Deontològica i el Dr. Benjamí Pallarès, President del COMG, han participat una trentena de professionals vinguts d’arreu de Catalunya. Al llarg de la jornada, es va desenvolupar una taula rodona moderada per un dels membres de la Comissió, el Dr. Miquel Carreras, amb la participació de la Sra. Begoña Roman, professora d’ètica de la UB, el Dr. Joan Orriet, Director gerent de Benito Menni CASM, Germanes Hospitalàries, i la Sra. Sira Abenoza, Director of Center for Research and Application of Social Solution, que han tractat sobre temàtiques relacionades amb l’ètica i la situació actual de crisis econòmica i de valors.

També va participar el Dr. Albert Maroto, que féu un monogràfic sobre el tema del Consentiment informat.

La jornada va finalitzar amb una visita a l’Espai del Metge i de la Salut Rural, projecte que des de la seva creació compta amb la col·laboració del Col·legi de Metges de Girona, a través de la Fundació Privada Pascual i Prats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.