Premis “Llegiu l’estiu” i concerts a TZVR i La Goleta

Premis “Llegiu l’estiu” i concerts a TZVR i La Goleta

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest divendresUna nova presentació lligada amb el Club de lectura la Biblioteca, per parlar i escoltar l’autor de “Novotsky”, Helder Farrés Hirondelle, dins el cicle de lectures d’òperes primes d’aquest 2012.
Aquesta divertida història va rebre el Premi Just M. Casero de novel·la breu l’any 2010. “Novotsky” és el nom d’un trastorn que consisteix en estirar-se al llit sense fer res durant molt de temps. El protagonista escapa d’una realitat que l’oprimeix quan decideix investigar el passat del seu avi matern, mort en estranyes circumstàncies i això l’obliga a desplaçar-se a París.

Premis Llegiu l’estiu

La primera edició del concurs fotogràfic Llegiu l’estiu organitzat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona a iniciativa de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols ja té guanyadors.

Els organitzadors han agraït la participació, creativitat i la difícil tasca del jurat que ho han tingut difícil per triar les fotografies guanyadores. Així mateix, voldríem donar les gràcies a tots els membres del jurat per la seva amable contribució.

Finalment, el resultat del concurs ha estat el següent:

1r premi, dotat amb un lector de llibres electrònics, per a Sara Guasteví, amb la fotografia “The reader man V”.

2n premi, dotat amb 2 entrades per a l’exposició Paisatges de llum, paisatges de somni de l’Espai Carmen Thyssen, per a Jordi Sanz, amb la fotografia “Escarxofats al sofà amb triple pulsació”.

Premi especial a la millor fotografia feta en una biblioteca pública, dotat amb 2 entrades per a l’exposició Paisatges de llum, paisatges de somni de l’Espai Carmen Thyssen, per a Lluís Estévez, amb la fotografia “Lloret”.

TZVR, divendres, 21 de setembre 21:30h

ATTENTAT SONORE [França, punk-rock]
http://attentatsonore.bandcamp.com/
+ FEEL TEH SPEED [Pala, punk-rock]
YouTube

La Goleta, dissabte, 22 de setembre 23:00h

La banda barcelonesa “INGRAVIDOS” va començar el seu camí musical el 2005, amb un repertori de temes propis fusionant el rock, el pop i el blues. Els cinc components, Tole (veu), Toni Richards (guitarra ritmica), Toni “WAN” (guitarra solista), David (baix) i Javi (bateria), des de la seva formació han participat en innombrables concerts, portant el seu ritme a diversos escenaris, tant catalans com espanyols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.