Fi de l’expo d’Anna Castelló / Horari especial Thyssen

Fi de l’expo d’Anna Castelló / Horari especial Thyssen

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Anna Castelló ha estat exposant la darrera quinzena al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu on ha ofert la seva obra sobre la qual continua experimentant i evolucionant.

L’artista, apassionada del seu treball, va estudiar disseny d’interiors a l´Escola Llotja de Barcelona, aprenent bàsicament dibuix lineal i dibuix artístic amb pintura i sobretot aquarel·les però, amb el temps, ha anat evolucionant i incorporant diverses matèries primeres, que han anat enriquint la seva obra tot creant formes originals amb harmonies visuals a partir de l’abstracció.

Per a ella la pintura és una activitat natural, espontània i personal, que flueix lliurement des del seu interior i, guiada per la intuïció, impregna atmosferes amb els materials bàsics als quals ha  anat incorporant diverses matèries, textures i  combinacions de tonalitats i colors.

Alliberada de grans pretensions personals té, com tot artista, la necessitat d’expressar-se i de transportar les seves sensacions a les teles, de comunicar-se a través del seu treball d’estimular-se mitjançant el reconeixement dels visitants o de les obres que marxaran del seu estudi amb destí a altres espais desconeguts.

Aquest dimecres és el darrers dia en que podeu visitar l’exposició.

Nota sobre l’exposició de la Col·lecció Carmen Thyssen

L’Ajuntament informa que, excepcionalment el dilluns dia 3 de setembre, l’Espai Carmen Thyssen obrirà a les 16h (estarà tot el matí tancat).
Els horaris corrents de l’exposició són: de dilluns a diumenge de les onze a les nou del vespre, i a partir del 12 de setembre es fa de 10 a 19h. Més informació a www.espaicarmenthyssen.com o a www.guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.