El Sant Feliu Fest reneix amb quatre dies de música

El Sant Feliu Fest reneix amb quatre dies de música

Segons Informa El Punt Avui El Sant Feliu Fest, el festival que l’Atzavara Club va convertir en tot un referent dels festivals d’estiu més agosarats i realment alternatius, reneix aquest cap de setmana, després d’un parèntesi per problemes econòmics, amb quatre dies de concerts. El Sant Feliu Fest es presenta com “un festival totalment passional organitzat per una colla d’amics de Sant Feliu fe Guíxols des de fa una pila d’anys”.

Avui tindrà lloc la festa de presentació de la tretzena edició del festival a la sala TZVR (22 h, 6 euros), on actuaran dues bandes representatives del moviment emo nord-americà dels anys noranta, Chalk Talk i Everyone Everywhere. Demà, també a la mateixa sala, s’ha programat una curiosa vetllada gratuïta (20 h) que inclourà una performance a càrrec de l’artista underground nord-americà Ed Trask, que pintarà davant del públic un dels seus murals a l’espai de la TZVR, acompanyat en la part musical per La Orquesta del Caballo Ganador, amb una barreja entre la improvisació del free jazz i el punk.

La jornada central del 13è Sant Feliu Fest tindrà lloc dissabte i es portarà a terme a l’Espai Port del Festival de la Porta Ferrada, amb el qual s’ha aliat el Sant Feliu Fest per garantir la seva continuïtat. A partir de les 6 de la tarda, hi actuaran el grup guixolenc Please Wait (post-rock / emo), els francesos Daria (emo-rock), els valencians La Habitación Roja (indie-rock), els nord-americans Office of Future Plans (post-rock), Seaweed (pop-rock) i Kepone (post-rock) i la banda sueca de punk-rock Randy, que després d’un temps d’inactivitat ha tornat a unir-se per poder fer aquest concert exclusiu al Sant Feliu Fest. També fa més de 10 anys que Seaweed no fan gira per Europa, i els membres de Kepone –que han estat una peça clau en l’escena hardcore– també ha triat Sant Feliu per reagrupar-se i trencar el seu silenci. L’entrada per al concert de dissabte a l’Espai Port, que durarà unes set hores, costa 20 euros. A partir de les 2 de la matinada, la música continuarà a la sala Pandora (Las Vegas), amb una festa gratuïta en què hi participaran Dj Patriarca i Dj Roger Estrada.

Diumenge tindrà lloc l’última jornada del Sant Feliu Fest 2012: la cantant nord-americana Annabeth McNamara (folk) oferirà un concert gratuït a la rambla del Portalet, a les 5 de la tarda. A partir de les 8 del vespre, actuaran a la sala TZVR els grups barcelonins The Waterparties (noise-rock) i Moksha (metal), Beach Beach (indie rock) i el nord-americà Jay Robbins (Jawbox, Burning Airlines). L’entrada costa 8 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.