Assumpta Montellà a la Biblioteca, l’Arjau i contractació d’urgència

Assumpta Montellà a la Biblioteca, l’Arjau i contractació d’urgència

Segons Informa Radio Sant Feliu El proper dimecres 8 d’agost, a les 20:00 h., tindrà lloc a la Biblioteca la xerrada La Maternitat d’Elna: la història d’un passat, un present i un futur a càrrec de la historiadora Assumpta Montellà. L’autora del llibre La Maternitat d’Elna, editat per Ara Llibres l’any 2006, ens donarà a conèixer la figura de l’Elisabeth Eidenbenz, la infermera suïssa de només 25 anys que, entre el desembre del 1939 i l’abril del 1944, va salvar la vida de 597 infants tancats entre filferros als camps de concentració francesos.

A partir d’aquesta experiència, la historiadora reflexionarà sobre la importància de transmetre la història a les generacions actuals, d’explicar-los històries de valors com les de l’Elisabeth i històries de guerra perquè comprenguin els errors comesos en el passat i puguem esmenar-los.

Sobre la publicació de l’Arjau

Enguany sortirà  publicat el número 65 de la revista cultural L’Arjau, editada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per mitjà de l’Arxiu Municipal. Aquest número està dedicat monogràficament a l’exposició “Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux”, organitzada per l’Espai Carmen Thyssen.

A partir d’ara la revista no s’enviarà per correu sinó que cal recollir-la en els estancs i llibreries de Sant Feliu de Guíxols o en els serveis municipals següents: Botiga del Monestir, Oficina d’Informació Ciudadana, Punt d’Informació Juvenil, Guíxols Desenvolupament (estació d’autobusos), Centres Cívics de Vilartagues i Tueda, Biblioteca pública Octavi Viader i Arxiu Municipal.

Contractació d’urgència

Convocatòria pel nomenament d’interinitat d’urgència, per acumulació de tasques, d’una auxiliar administratiu/-va a l’ajuntament de Sant Feliu de Guixols. Les sol·licituds per prendre part en la convocatòria s’adreçaran a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i es presentaran al Registre General (OIAC) dels baixos de l’Ajuntament, des del 4 d’agost i fins el 11 d’agost, ambdós inclosos, en horari de 9 a 14 hores. Els dissabtes 4 i 11 d’agost el registre d’entrada d’instàncies i CV es realitzarà únicament a la Oficina de Turisme del Monestir, de 10h a 13h del matí. Per a més informació consulteu la plana web de l’ajuntament (www.guixols.cat) o bé el tauler d’anuncis municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.