Comença el IX Festival de Guitarra

Comença el IX Festival de Guitarra

Segons Informa El Punt Avui A partir d’avui al vespre les comarques gironines es podran deixar endur pels ritmes dels artistes participants en la novena edició del Festival de Guitarra de Girona. En l’esdeveniment hi haurà aquest any un total de disset concerts d’artistes locals i internacionals, on trobaran representació estils musicals diversos, com ara la música clàssica, el flamenc i el jazz.

L’actuació inaugural del festival serà a càrrec del duet de guitarra tango Dúo Cardozo, de Buenos Aires, i tindrà lloc avui a les vuit del vespre a l’AC Hotel Palau de Bellavista de Girona (12 euros). Entre els artistes internacionals destaquen José Miguel Suárez, de Mèxic, que actuarà amb l’argentina Mirta Álvarez, i el Duo Sananikone-Andia, de França, que portarà cançons flamenques antigues. L’escena local serà representada per formacions com ara el trio madrileny Ludi Musici, l’innovador Granada Esfahan Trio i el duet clàssic Manzano-García.

La ciutat de Girona acull vuit dels disset concerts, mentre que la resta estan programats a Flaçà, Santa Cristina d’Aro, Platja d’Aro, Palamós, Sant Gregori i Salt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.