Aquelarre a Sant Feliu

Aquelarre a Sant Feliu

Segons Informa El Punt Avui La banda barcelonina Smoking Stones, un excel·lent grup de tribut a The Rolling Stones, presentarà aquesta nit el seu últim disc, 50 años de satisfacción, en un concert molt especial a l’Espai Port del 50è Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (22 h, 25 euros). Aquesta serà l’aportació del festival empordanès –que també commemora aquest any el seu 50è aniversari– a la celebració de les noces d’or de Ses Satàniques Majestats. Serà un autèntic aquelarre en què participaran com a convidats uns quants noms destacats del rock estatal de l’últim mig segle, que ja van participar en l’enregistrament de 50 anys de satisfacción (Mitik Records), produït per Aurelio Morata, que va ser baixista dels anys més prolífics de Los Rebeldes.

En el concert d’aquesta nit a Sant Feliu, a més de Morata, també hi actuaran Gabi Alegret (Los Salvajes), Dani Nel·lo, Dani Pérez, Mónica Green, Marc Ros (Sidonie), Carlos Segarra (Los Rebeldes), Gerard Quintana, Jaime Urrutia, Johnny Cifuentes (Burning), Carlos Tarque (M-Clan) i Chiqui Martí –que apareix, poc vestida i molt sensual, a la portada del disc dels Smoking Stones– acompanyada per Las Chiqui-Perris. En el disc, la banda i els seus convidats reinterpreten clàssics dels Stones com ara I’m free (Gerard Quintana), Flores muertas / Dead flowers (Aurelio Morata), She smiled sweetly (Marc Ros), Píntalo negro / Paint it black (Gaby Alegret), Jumpin’ Jack Flash (Mónica Green), Follastars / Starfuckers (Johnny Cifuentes) i Happy (Carlos Tarque). El disc inclou també un tema propi, de títol molt adient: ¿Quién no quiere ser un Stone?

Amb el cantat Sergio Ortiz al capdavant –el seu registre vocal recorda el del millor Jagger–, els Smoking Stones ja encadenen més de dotze anys amb la mateixa formació i dominen l’escenari amb professionalitat i passió. Avui a Sant Feliu de Guíxols els Smoking Stones completaran el seu homenatge als Rolling Stones portant vestuari autèntic del grup britànic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.