Paràsits, guanyadors del Destaca’t 2012

Paràsits, guanyadors del Destaca’t 2012

Segons Informa El Punt Avui La quarta edició del concurs de grups emergents de les comarques gironines, Destaca’t, va celebrar divendres la seva gran final, on el grup gironí de ska Paràsits va ser el guanyador. L’esdeveniment va tenir lloc a la sala saltenca La Mirona i, a banda dels guanyadors, hi van participar els grups finalistes In-Audito, de Sant Joan de les Abadesses; Blaucel, d’Hostalric; Red Souls, d’Olot, i Rescat, de Santa Cristina d’Aro. Tots ells són els guanyadors de les semifinals celebrades en els seus municipis respectius.

Les més de vuit hores de música que van oferir els grups a la final van congregar uns cinc-cents espectadors, i a banda dels concursants, també hi va actuar el grup de ska d’Amer Deskarats, padrins de l’esdeveniment d’aquest any que van presentar el seu disc Festival, com també els guanyadors del Destaca’t 2011, l’Exèrcit d’Alliberament Musical.

El premi que obtenen els joves guanyadors és l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2012, que tindrà lloc a Montblanc els dies 12, 13, i 14 de juliol, organitzada per les JERC. Com a part del guardó, Paràsits també gravarà una maqueta. L’organització del Destaca’t ja ha començat a preparar l’edició de l’any vinent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.