2012 Obrint Pas obre el Festival de la Porta Ferrada per la revetlla de Sant Joan

2012 Obrint Pas obre el Festival de la Porta Ferrada per la revetlla de Sant Joan

Segons Informa Tribuna Ganxona Els valencians Obrint Pas van obrir el passat dissabte 23 de juny el Festival de la Porta Ferrada amb un concert gratuït al Passeig del Mar, que va servir per tancar la revetlla de Sant Joan.

Més de dues mil persones es van aplegar al Passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols amb motiu del concert que els valencians Obrint Pas van dur a terme a la ciutat com a tancament dels actes de la Diada dels Països Catalans.

Als voltants de la mitjanit pujaven a l´escenari situat davant la Cambra de Comerç, enmig d´una nit plena de petards, focs i molta festa i cultura popular, els Obrint Pas, amb un públic entregat des del primer moment al qual no van fallar.
Van ser gairebé dues hores de concert on els valencians van tocar temes del seu darrer disc Coratge però també van repassar cançons de les seva llarga discografia. La Flama, Som, Benvinguts al Paradís i temes dels seu nou àlbum com Seguirem o Coratge, amb la qual van iniciar al concert, van fer les delícies d´un públic entregat que venia a buscar festa popular i la trobar.
No van faltar els moments reivindicatius contra les retallades i contra els atacs a la llengua catalana per part del Partit Popular a la Franja, les Balears i el País Valencià. Obrint Pas és un grup compromès amb els Països Catalans i contra les injustícies socials i un cop més ho van tornar a demostrar a la nostra ciutat.

Va ser un concert que no va defraudar ningú i el millor punt i final per la nit de Sant Joan, així com el millor inici per un Festival de la Porta Ferrada que aquest any,  amb motiu dels seus 50 anys, fa una clara aposta pels músics de la nostra terra

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.