300 estudiants recreen les obres que aniran al Thyssen

300 estudiants recreen les obres que aniran al Thyssen

Segons Informa Radio Sant Feliu Nou centres escolars de Sant Feliu de Guíxols han fet una recreació de quadres que pertanyen a la col·lecció Carmen Thyssen de pintura catalana, una iniciativa de la plataforma ciutadana “Engrescats pel Thyssen”  que ha tingut molt bona acollida entre professores i alumnes  d’escoles i instituts. Més de 300 alumnes han participat en el treball de fer “Un Thyssen original”

L’escola d’adults, l’escola bressol i la resta de centres públics i concertats han col·laborat  per recrear moltes d’obres d‘art de la col·lecció Thyssen de pintura catalana que se exposarà al Museu de Sant Feliu aquest estiu com un primer pas de la presència del futur Thyssen a Sant Feliu.

“El retrat del pintor Cano”, de Joaquim Sunyer ha estat una de les pintures que ha mogut més als estudiants – artistes i una de les versions s’ha convertit en el cartell de l’exposició. “Retrat en un mirall” de Ramon Casas o “Tres amigues” de Ramon Pichot també han motivat molt els escolars, que han creat gairebé 200 obres. Els originals pertanyen a autors i autores de totes les edats, començant pels més petits de l’escola “Patufets”, centrats en una versió gairebé abstracta de “Soldats” de Josep Cusachs, fins la gent gran de l’Escola d’Adults.

L’exposició “Un Thyssen original” es podrà veure des del dia 26 de maig (inauguració a les 8 del vespre) al 20 de juny a l’espai K de l’antic Hospital i a les parets del Mercat Municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.