La vinoteca, maridatges entre la literatura i el vi

La vinoteca, maridatges entre la literatura i el vi

El proper divendres 18 de maig, a les 20:00 hores, tindrà lloc a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit una activitat innovadora, La vinoteca, maridatges entre la lectura i el vi.

Es tracta d’una trobada especialment festiva del grup de lectura i oberta al públic en general durant la qual, a banda de debatre sobre determinats textos i comentar-los, els participants poden gaudir d’una degustació de vins que evoquen sensacions similars, de manera que els dos plaers es potenciïn mútuament.

L’objectiu és difondre coneixement sobre enologia i literatura de manera original, fent de la biblioteca el centre d’acollida. A diferència de qualsevol sessió de tast de vins, que normalment té lloc en una bodega comercial on la lectura només és un decorat de fons, la Vinoteca centra tot el protagonisme en la paraula escrita i recitada, i proposa un espai públic, gratuït i sense prejudicis elitistes.

La trobada, que ha estat possible gràcies al suport del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, es durà a terme amb la participació de l’escriptor Miquel Martín, l’actriu Olga Cercós i la sommelier Alba Sala, d’Empordàlia.

Les places són limitades. Per a més informació i inscripcions, podeu adreçar-vos a la biblioteca, 972 32 40 57.

Si voleu saber més i llegir novel·les, veure pel·lícules o explorar webs que parlen del vi podeu fer una ullada a la Guia temàtica (http://www.bibgirona.cat/biblioteca/sant-feliu-de-guixols/guies/107?filtre=tematiques) preparada expressament per donar suport a aquesta activitat.

I si voleu fer-vos-en una idea, podeu mirar el vídeo de la trobada a la Biblioteca de Caldes de Malavella (18/2/2011), filmat i editat per Joan Vila Simó:

http://youtu.be/MyvnMHuidRA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.