L´Associació d´Amics de la Música dels 60 homenatja Màquina i Los 5 Diablos

L´Associació d´Amics de la Música dels 60 homenatja Màquina i Los 5 Diablos

Segons Informa Tribuna Gnxona L´Associació d´Amics de la Música dels Anys 60 de Sant Feliu de Guíxols va celebrar dissabte a l´hotel S´Agaró el seu sopar anual de socis, en què es va fer el lliurament dels XI Premis AAMA60.

En aquesta edició, els premiats i homenatjats van ser el grup gironí Los 5 Diablos, una de les formacions més destacades de l´escena pop de la Girona de la segona meitat dels seixanta, i Màquina, banda fonamental del rock progressiu català dels anys setanta que va actuar en aquella època en discoteques com ara Maddox de Platja d´Aro i Revolution de Lloret de Mar. Tambévan ser premiats Falsterbo 3 i el Grup de Folk de Barcelona, dues formacions nascudes el 1968 que van ser decisives per al folk català de l´època.

En el cas de Màquina i Los 5 Diablos –un dels pocs grups gironins dels seixanta que van publicar discos, com ara el single El fuego–, van assistir al sopar tots els components d´aquestes dues formacions. La nit va acabar amb música en directe, a càrrec del conjunt Shadows School de Girona, que van fer ballar i recordar la joventut als més veterans amb cançons dels anys seixanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.