Propera trobada del Club de lectura d’adults

Propera trobada del Club de lectura d’adults

El proper divendres 27 d’abril, a les 20:30 h, els membres del Club es tornaran a trobar a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit per comentar el llibre Hhhh, de Laurent Binet, una barreja de novel·la i assaig històric.

El llibre, guardonat amb el Premi Goncourt a la Primera Novel·la 2010, arrenca amb les investigacions per part de l’autor sobre l’atemptat que dos brigadistes de la Resistència van cometre l’any 1942 a Praga contra Reinhard Heydrich, cap de la Gestapo i considerat un dels homes més temuts del III Reich i màxim artífex de l’anomenada “solució final”.

L’originalitat de Laurent Binet es centra sobretot en la forma de donar-nos detalls sobre la seva investigació fent partícip en tot moment al lector dels progressos de la investigació i dels dubtes que li ocasiona a l’escriptor la troballa d’algunes fonts i material documental.

L’Hora del conte per a infants de 0 a 3 anys

El proper dissabte 28 d’abril, a les 12 hores, sessió de contes adreçats a infants fins a 36 mesos. Aquest cop, l’Andreea Szabo, del Programa Cincodeditos-Comunicación para bebés, ens explicarà el conte El ball de la Harriet , una història tendra, i alhora una mica trista però amb un final feliç que farà ballar tothom, ja sigui gran o petit.

Us hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.