Els Amics del Museu segueixen programant actes i sortides

Els Amics del Museu segueixen programant actes i sortides

Segons Informa Tribuna Ganxona L´Associació Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols té prevista, per aquest segon trimestre de l´any, una nova programació d´activitats.Les activitats, de les quals esperem mantenir-vos ben informats, són les següents:

21 d´abril .- Visita al matí al CaixaForum de Barcelona per conèixer els quadres de Delacroix i Goya. Aquesta exposició és la més important que s´ha organitzat a l´Estat al voltant de la figura d’Eugène Delacroix i reuneix més de 130 obres del gran pintor francès.
Compta amb préstecs d´institucions tan importants com la National Gallery de Londres, el Metropolitan Museum de Nova York o l´Art Institute de Chicago. Pel que fa a Goya, la col·lecció està formada per gairebé un centenar d´obres, “Goya. Llums i ombres”
ofereix un recorregut cronològic per l´obra del genial mestre. Inclou peces tan destacades i apreciades pel públic com La Maja
vestida, El para-sol, Vol de bruixes o Encara aprenc. També, a la tarda, visita al Museu Marítim per veure l´exposició conmemorativa del centenari de l´enfonsament del Titànic.
19 de maig .- Dia Internacional dels Museus. Matí i tarda, quarta edició del Concurs de Pintura Ràpida. Al vespre visita nocturna al Museu, i, a l´Hort del Rector del Monestir, Concert instrumental i coral a càrrec dels alumnes de l´Escola Municipal de Música, acompanyat de “SOPAR MONACAL”, sopar de tastet segons cuina medieval.
26 de maig .- Al matí, visita comentada a l´Arxiu Municipal. QUÉ ÉS UN ARXIU? – QUÉ HI HA?. A càrrec de Mª Àngels Suquet, directora.
8 de juny .- Visita guiada als Clots de Sant Julià, entre Vulpellac i Canapost, amb professor d´arqueologia de l´UDG Jordi Vivó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.