Red Souls i Paràsits, a la final del Destaca’t

Red Souls i Paràsits, a la final del Destaca’t

Segons Informa El Punt Avui El concurs musical Destaca’t 2012 ja té des del cap de setmana passat els dos primers grups finalistes. Les dues semifinals del concurs de grups emergents de les comarques de Girona, en què hi ha un total de 35 grups inscrits, es van celebrar el dissabte 7 d’abril al passeig d’en Blay d’Olot, on van actuar Tercera Classe, Mamms, Red Souls i The High Five, i el diumenge 8 d’abril a la Mirona de Salt, on van actuar Indigo, Red Harlow, Paràsits, Gusto Raro i Los Sibaritas.

Els guanyadors de les dues finals van ser els olotins Red Souls i els gironins Paràsits, respectivament, que juntament amb els quatre finalistes que falten per determinar, en les semifinals de Figueres, Hostalric, Santa Cristina d’Aro i Sant Joan de les Abadesses, tocaran en la final del Destaca’t 2012, que se celebrarà a la Casa de la Música la Mirona de Salt, el dia 29 de juny.

El guanyador de la gran final de la Mirona tindrà l’oportunitat de tocar en l’Acampada Jove 2012 de les JERC, en el marc del concurs Música Jove, i així mateix podrà gravar una maqueta de manera totalment gratuïta.

Aquest últim premi representa una novetat en aquest concurs, que ha anat creixent i ha anat guanyant ressò arreu de les comarques gironines, on cada any té un augment significatiu del nombre de participants

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.