Torna el teatre de secundària

Segons Informa El Punt Avui Els alumnes de tretze instituts de secundària gironins ultimen els preparatius de les seves obres per competir en la 19a Mostra de Teatre d’Instituts Públics de les Comarques Gironines, que aquest any tindrà com a escenaris el teatre municipal Narcís Masferrer i el teatre Montclar de Sant Feliu de Guíxols.

El format és similar al de les edicions anteriors, però “aquest cop hem concentrat la programació en només tres dies, en comptes de quatre” per ajustar les despeses, explica el responsable de l’organització, el saltenc Joan Puig. El certamen arrencarà el dimecres 25 al matí i la programació d’obres durarà fins al divendres 27 a la tarda, quan es farà la cloenda oficial.

Alguns dels centres hi representaran fins a dues obres, que en molts casos han estat escrites pel professorat. A banda dels alumnes intèrprets, el disseny dels decorats i el vestuari aconsegueix implicar altres estudiants dins de les assignatures d’educació plàstica. També hi ha muntatges que inclouen peces musicals composades per mestres i interpretades pels alumnes.

A banda dels IES gironins, Puig apunta que hi haurà dos centres convidats, de Cerdanyola del Vallès i alumnes d’un institut turc que està fent un projecte Comenius d’intercanvi amb l’IES Serrallarga de Blanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.