Dissabte tarda, Arcadi Oliveres i, al vespre, concert de Hound Dogs a la Casa Irla

Dissabte tarda, Arcadi Oliveres i, al vespre, concert de Hound Dogs a la Casa Irla

Segons Informa Radio Sant Feliu Una economia que permet que, havent-hi medicaments, la gent mori de sida,
que permet que havent-hi aigua la gent no tingui aigua i que permet que havent-hi aliments la gent es mori de gana, és senzillament una economia que funciona malament».

Això no funciona. Què és l’economia? (Editorial Proteus) recull íntegrament una xerrada que Arcadi Oliveres va oferir a nens i nenes d’entre 12 i 14 anys explicant-los els conceptes bàsics de l’economia, què és una economia sana i una economia malalta, i quines són les veritables causes de la crisi. Es tracta d’un llibre molt didàctic, fet des d’un punt de vista clarament crític, que pretén acostar conceptes bàsics d’economia alhora que oferir elements de judici ètic. Malgrat tot, Oliveres, fa una crida als més joves a no perdre «mai l’esperança de que les coses canviïn».

Arcadi Oliveres (Barcelona, 1945) és doctor en Ciències Econòmiques i professor d’Economia Aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona. President de Justícia i Pau, és una de les veus més reconegudes del moviment en contra del model neoliberal de globalització. El seu compromís permanent en causes reivindicatives de tot tipus (contra la pobresa, contra el comerç il·legal d’armament, en defensa dels drets humans, etc…) fa d’ell un referent inexcusable per a tots aquells i aquelles que creuen fermament que «un altre món és possible».
*Gratuït

DISSABTE 3 DE MARÇ, 22.30 h  THE HOUND DOGS Rock’n’roll
The Hound Dogs és un grup de Sant Feliu que fa rock’n’roll del més primitiu i compta amb varies generacions a la banda. Originaris amb Johnny Clara, des del juliol passat compten amb un nou pianista, pero el tarannà és el mateix. Actualment tenen un CD en perspectiva, material del qual es totalment obra d’ells, barrejant el country, el dixie, el boogie woogie i el rock’n’roll, amb alguna balada típica dels 50-60.
The Hound Dogs són Pepe Clara, bateria i veu; Robert Rodriguez, saxo i clari·
net; Eric Aguila, guitarra rítmica; Carmelo Serralvo, guitarra solista; Vicente
Terradez, baix; i Norbert Torrecillas, piano.
*Entrada: 6 euros

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.