Joan Maragall, el poeta extasiat a Biblioteca de Sant Feliu fins aquest divendres

Joan Maragall, el poeta extasiat a Biblioteca de Sant Feliu fins aquest divendres

Segons Informa Radio Sant Feliu Fins divendres, a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit es podrà contemplar l’exposició “Joan Maragall, el poeta extasiat de Sant Feliu, una exposició itinerant per les biblioteques públiques de Catalunya amb motiu de l’Any Joan Maragall

Coincidint amb la doble commemoració del centenari de Joan Maragall, el Servei de Biblioteques posa en marxa una nova iniciativa de promoció de la lectura sobre aquest autor cabdal de la literatura catalana: una exposició de petit format per a joves i adults.

L’exposició ha estat comissariada per Margarida Casacuberta, produïda pel Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i la Institució de les Lletres Catalanes , amb el suport de l’Arxiu Maragall de la Biblioteca de Catalunya i el Centre de Documentació i Museu de les arts escèniques de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

Una adaptació de l’exposició que va ser presentada al vestíbul del TNC l’octubre del 2010 es podrà veure a diverses biblioteques públiques de Catalunya a partir de 2011, fruit de la col·laboració amb la Servei de Biblioteques .

És una iniciativa del Pla de Foment de la Lectura que impulsa el Departament de Cultura, per prestar suport a les activitats que organitzen periòdicament i cercar nous públics.

De fet, l’exposició, contemplava les dates de 12 de desembre fins el 2 de gener però descomptant les festes s’ha hagut d’avançar la seva clausura a aquest divendres. La trobareu al vestíbul de la Biblioteca en l’horari habitual: de 10 a 13.30 hores i de les 17 fins les 21 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.