EL 62 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

EL 62 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

El festival de Sant Feliu de Guíxols anuncia el seu cartell complet.

El Festival de la Porta Ferrada, degà dels festivals d’estiu de Catalunya, està a punt de tornar per a la seva edició número 62, convertint-se en una cita ineludible per als amants de la música. Amb el reconeixement de ser el festival que més entrades va vendre l’estiu passat a la Costa Brava (60.000) i una impressionant llista de més de 30 actuacions, 17 d’exclusives amb 13 artistes internacionals, l’expectació per aquest esdeveniment és més alta que mai.

Per part de l’ajuntament el regidor Josep Saballs, “Els sèniors diuen que els anys no perdonen, tot el contrari al que succeeix amb Porta Ferrada, a cada edició que passa es va enfortint, i agafant múscul, no en va , ser el degà de Catalunya li permet lluir bagatge, amb un present il·lusionant i un futur que genera grans expectatives. Ho tenim tot, la Ciutat, els Espais, la Història, el Patrimoni, la Cultura, els Ganxons…”

Més de trenta espectacles configuren una programació que va, des dels clàssics del Pop i Rock dels darrers cinquanta anys, icones indiscutibles com l’incombustible Tom Jones o la presència per primer cop a comarques gironines del lider de KISS, Gene Simmons. Un esdeveniment que dona força a les tretze exclusives internacionals del programa.

Mes informació

ARRIBA EL 62 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA (festivalportaferrada.cat)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.