La màgia de les 7 meravelles de la innovació social

La màgia de les 7 meravelles de la innovació social

Els temps estan canviant a una velocitat en que la societat no sempre pot atrapar. Ara per ara, el planeta Terra reclama que l’ésser humà vetlli per a un nou model de vida sostenible a partir dels recursos que ens queden després de tantes dècades de malbaratament.

Dins d’aquest tema tan ampli els Amics de La Casa Màgica van descobrir, a finals de l’any 2017, la màgia de l’EcoRegió a partir del seu director, l’Oriol Costa. Quatre anys més tard el ponent va tornar a Santa Cristina per parlar de la màgia del cànem i el proper dissabte 16 de març, Oriol Costa, ho farà amb la conferència La màgia de les 7 meravelles de la innovació social. Entre altres aportarà una nova filosofia de vida que beu de la força de la comunitat, del poder de la intel·ligència col·lectiva i de la inspiració de la fraternitat. La conferència també girarà entorn de dos llibres, el primer es titula Regionalwert, el valor de la Regió i el segon, Inspiracions Sekem: Impuls per un canvi sostenible. Finalment, Oriol Costa Lechuga, que a part de ser de ser Expert en economia local i desenvolupament sostenible és llicenciat en Dret, clourà La màgia de les 7 meravelles de la innovació social amb un viatge a Egipte.

La conferència, que està organitzada conjuntament pels Amics de La Casa Màgica i per EcoRegió, tindrà lloc a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro a partir de les 8 del vespre. Igual com les demés conferències compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.