El tren de Sant Feliu. La màgia del record

El tren de Sant Feliu. La màgia del record

El dia 10 d’abril farà 55 anys que el tren de Sant Feliu va fer l’últim trajecte. Un tren que va portar prosperitat però també molta vida social, d’aquí que mig segle després se’l continua recordant no només en actes populars organitzats per Ajuntaments,… sinó també en les trobades familiars i d’amics.

El proper dissabte 24 de febrer els Amics de la Casa Màgica s’avançaran a la celebració de l’efemèride organitzant la conferència que porta per nom El tren de Sant Feliu. La màgia del record. Josep Mª Vicens Batet, Vicepresident dels Amics de La Casa Màgica, presentarà i comentarà el documental. La conferència partirà de les comunicacions que hi havia a la nostra contrada durant el segle XIX i abans d’esplaiar-se amb el tren de Sant Feliu es parlarà dels primers models de tren que varen existir. La conferència es clourà explicant les causes del perquè va deixar de funcionar i de quina manera es va tancar la línia.

El tren de Sant Feliu. La màgia del record tindrà lloc a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro a les 7 de la tarda. Una conferència que de ben segur estarà acompanyada per l’enyorança d’uns altres temps on el tren feia el seu trajecte sense presses.

Els Amics de la Casa Màgica organitzen la programació anual de conferències amb el suport dels  Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de La Casa Màgica –col·lecció Xevi-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.