La màgia del número 12

La màgia del número 12

Les nostres vides estan impregnades de signes que representen un nombre entès com a concepte matemàtic. Aquests tipus de signes els anomenem números. Uns ens podem semblar més simpàtics que altres però tots els números són màgics.

A l’octubre del 2021 Josep Mª Corretger i Canós, enginyer industrial, va dedicar la seva conferència a parlar de la màgia del número 7. Dos anys i mig després dedicarà la primera conferència del 2024 a parlar de la màgia que té el número 12. Aquesta vegada es centrarà en el concepte, el significat i les propietats del 12 però també explicarà diverses situacions aplicades a camps tan diferents com a la ciència, història, religió, cinema,… La conferència tindrà lloc el proper dissabte 27 de gener, a les 7 de la tarda, a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro.

La programació de conferències dels Amics de La Casa Màgica seguirà amb La màgia de la pintura figurativa (24 de febrer), La màgia de viure en comunitat (30 de març), La màgia de l’aurora boreal (27 d’abril), La màgia de la poesia d’en Joan Vinyoli (25 de maig), La màgia de la intel·ligència artificial (29 de juny), La màgia de les cúpules (28 de setembre), La màgia dels bolets (26 d’octubre), La màgia de la Sagrada Família (30 de novembre) i La màgia de la creació d’aigua líquida (21 de desembre). Totes aquestes conferències compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica – col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.