“EL OGRO BOBO” cartell guanyador del Carnaval 2024 a Santa Cristina d’Aro

“EL OGRO BOBO” cartell guanyador del Carnaval 2024 a Santa Cristina d’Aro

D’entre les 18 propostes rebudes al consistori, l’obra guanyadora ha estat “El ogro bobo”, confeccionada per l’autor valencià Sergio Iborra Colomer, amb un total de 38 punts.

Ahir dimarts, 16 de gener, es va dur a terme l’elecció del cartell guanyador del concurs de cartells de Carnaval 2024 a Santa Cristina d’Aro.

Els membres del jurat, format per l’alcalde, Il·lm. Sr. Josep Xifre, el primer tinent d’alcalde, Sr. Eduard Vancells i la regidora de Festes (àrea compartida), Sra. Clàudia Crehuet, van efectuar la votació de les obres presentades segons diferents criteris: originalitat, qualitat tècnica, qualitat artística i transmissió de valors positius vinculats al Carnaval.

Fins a 18 obres es van presentar al consistori en el termini límit establert, les 23:59 hores del dilluns 15 de gener. Després de la valoració de l’alcalde i els edils, es va declarar com a obra guanyadora la que portava per pseudònim “El ogro bobo”, amb un total de 38 punts, 5 més que la segona proposta i 9 més que la tercera obra més votada.

Un cop escollida la proposta guanyadora, es feia saber que corresponia a l’autor valencià Sergio Iborra Colomer.

Des de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, felicitem a l’autor per la seva original obra, que engalanarà el municipi amb el seu disseny durant els propers dies de Carnaval, i traslladem el nostre agraïment a totes les persones que han participat al concurs, animant-les a seguir aportant la seva creativitat en properes edicions.

El Carnaval a Santa Cristina d’Aro tindrà lloc del 3 al 14 de febrer de 2024 i, concretament, la Rua de Carnaval se celebrarà el diumenge, 11 de febrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.