La màgia de la vida, fenomen de superfície

La màgia de la vida, fenomen de superfície

Després de la bona acollida que va tenir, el mes passat, la iniciativa de realitzar una visita guiada a l’entorn més proper, al desembre es vol repetir. Trobant-nos molt a prop de les festes de Nadal i tenint a Santa Cristina d’Aro una col·lecció de diorames coneguda a nivell internacional, els Amics de La Casa Màgica organitzen, pel proper dissabte 16 de desembre a les 5 de la tarda, una visita als Diorames de Solius.

Posteriorment, a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro, tindrà lloc l’última conferència de l’any 2023 i que porta per títol “La màgia de la vida, fenomen de superfície”. Joaquim Torra, enginyer industrial, es va estrenar com a conferenciant dels Amics de La Casa Màgica l’any passat amb “La màgia del grafè”. Aquesta vegada dedicarà la seva conferència a la màgia de la vida, entesa com a fenomen de superfície. Entre altres parlarà d’un món fantàstic de dues dimensions, de la relació que hi ha entre la força gravitacional i la vida, de l’Entropia, una magnitud termodinàmica, i la vida. El darrer punt a tractar, abans del torn de preguntes, serà la vida com element còsmic.

La conferència-col·loqui “La màgia de la vida, fenomen de superfície” comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.