Els amics de La Casa Màgica comencen l’11ª edició amb “la màgia de la patagònia”

Els amics de La Casa Màgica comencen l’11ª edició amb “la màgia de la patagònia”

Després d’un estiu molt calorós, l’entitat cultural Amics de La Casa Màgica encetarà la tardor reprenent el cicle de conferències i col·loquis que va iniciar a l’octubre de l’any 2012 i que ha seguit interrompudament fins al dia d’avui.

El proper dissabte 30 de setembre, a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro, el públic viatjarà fins a la Patagònia de la mà de Demetri de San Eugenio, consultor turístic. Després de les conferències La màgia de la Xina, d’Austràlia i Nova Zelanda, el Japó i Àfrica Subtropical, Demetri de San Eugenio tornarà amb els Amics de La Casa Màgica per donar a conèixer la Patagònia d’Argentina i Xile i les cascades d’Iguaçu. Aquest meravellós viatge començarà a Rio de Janeiro i les seves platges de Copacabana i Ipanema, el Pa de Sucre i el Crist del Corcovado. Seguirà amb les espectaculars Cascades d’Iguaçu, tant del costat brasiler amb la presa d’Itaipú, com del costat argentí amb la “Garganta del Diablo”. L’itinerari continuarà cap el Parc Nacional de les Glaceres Argentines admirant el famós Perito Moreno i les Xilenes Balmaceda i Serrano. Tot seguit s’arribarà a l’extrem sud del continent sud-americà, Punta Arenas, a l’estret de Magallanes i d’aquí es passarà a Terra de Foc i a la seva capital Usuhaia, navegant pel Canal de Beagle i el Far del Fi del Món. També es visitarà l’àrea de la Península Valdès on es gaudeix d’un avistament de balenes i la nombrosa colònia de Pingüins de Punta Tombo. La ruta s’acabarà a Buenos Aires, la gran i senyorial capital d’Argentina, visitant les zones més turístiques com la Plaza de Mayo i la Casa Rosada, l’antic Teatre Colon, el Cementiri de la Recoleta, l’Avinguda 9 de Julio i l’Obelisc, la zona Moderna de Puerto Madero, etc.

L’11ª temporada dels Amics de La Casa Màgica continuarà al mes d’octubre amb la conferència-col·loqui “La màgia de la dieta del planeta” a càrrec del Dr. Carlos Casabona. Pel novembre s’ha programat “La màgia de l’aquarel·la digital” amb Manel Esteban, dissenyador gràfic, ninotaire i il·lustrador i al mes de desembre Joaquim Torra, enginyer químic, aportarà “La màgia de la vida, fenomen de superfície”.
Les conferències dels Amics de La Casa Màgiques estan organitzades amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.