Albert Guinovart i Elisabet Franch aquest divendres als Concerts d’Aro

Albert Guinovart i Elisabet Franch aquest divendres als Concerts d’Aro

El cicle de concerts estiuenc Concerts d’Aro supera l’equador aquest divendres 18 d’agost, a les nou del vespre, amb la segona actuació programada a l’església del municipi. La programació musical organitzada per l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro convida en aquesta ocasió un dels músics més rellevants i estimats del panorama nacional, el pianista i compositor Albert Guinovart, que presentarà el seu duet estable amb la flautista santcugatenca Elisabet Franch que, tot i la seva joventut, acumula nombrosos i importants reconeixements sobretot internacionals.

Guinovart i Franch arriben a Santa Cristina d’Aro després de l’èxit del seu primer treball discogràfic junts, Franch plays Franck (Sony Classical, 2022), premiat amb dues medalles d’or en les categories Música Clàssica i Àlbum als Global Music Awards de Califòrnia, Premi Talent 2022 en Música i Composició, Melómano de Oro Octubre 2022 i medalla d’or als World Classical Music Awards (Londres).

Per al concert d’aquest dissabte a Santa Cristina, Elisabet Franch (flauta) i Albert Guinovart (piano) amplien el seu repertori i proposen un repertori amb noves obres. En aquest sentit, el programa del concert és el següent:

PROGRAMA 18 d’agost · 21 hores · Concerts d’Aro
Elisabet Franch, flauta
Albert Guinovart, piano

PRIMERA PART

  • A. Guinovart, Quatre preludis de llum
    I. Llum de matí
    II. Llum de migdia
    III. Llum de tarda
    IV. Llum de capvespre
  • C. Chaminade, Sérénade aux étoiles
  • F. Poulenc, Sonata
  • I. Allegro malincolico
  • II. Cantilena
  • III. Presto giocoso

SEGONA PART

  • N. Rimsky-Korsakov, Chanson Arabe de Sheherazade
  • P.I. Tchaikovsky, Aria de Lenski de l’òpera Eugène Oneguin
  • C. Saint-Saëns, Introducció i Rondo Capriccioso
  • E. Grieg, Sonata n.2 en la Major
    I. Lento doloroso- Allegro vivace
    II. Allegretto Tranquilo
    III. Allegro Animato

Premiada en diverses ocasions i elogiada per la crítica, Elisabet Franch compta amb una carrera internacional sòlida i amb moments destacats com el seu debut al Carnegie Hall de Nova York o els quatre anys com a solista a la Xina, entre d’altres actuacions de rellevància internacional. Pel que fa a la presència, la musicalitat i la tècnica del pianista Albert Guinovart, que es redimensiona gràcies a la seva faceta com a compositor, sumen sensibilitat i nivell artístic a aquest duet estable que fa evident la gran entesa musical, interpretativa i tècnica que hi ha entre els dos músics. Ambdós ens proposen un programa intens i delicat en què la conjunció entre els dos intèrprets resulta clau.

El preu de l’entrada és de 15 euros per persona i es pot adquirir al web de l’Espai Ridaura:
https://espairidaura.santacristina.cat/entrades.html

Al mateix enllaç, es poden adquirir també les entrades per al darrer concert del cicle, la Sant Andreu Dixie Band, que tocarà divendres 25 d’agost a les nou del vespre a l’Espai Ridaura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.