Xavier Rudd i Ludovico Einaudi al Porat Ferrada

Xavier Rudd i Ludovico Einaudi al Porat Ferrada

Aquest capa de setmana dos grans artistes al PF61 de Sant Feliu de Guíxols, Xavier Rudd i Ludovico Einaudi.

XAVIER RUDD
Guíxols Arena (Z. E. Vilartagues)
Divendres, 14 de juliol a les 22:00 h

La imparable espiral ascendent de Xavier Rudd es pot descriure avui dia com una de les històries d’èxit més sorprenents del nostre temps. Després de més de 20 anys de trajectòria i gires internacionals, la seva base de seguidors a nivell global no deixa de créixer, penjant el cartell de sold-out als seus concerts del Japó, Europa, Canadà i EUA. Innumerables artistes més populars han emergit i desaparegut com un miratge durant aquestes dues dècades, mentre la flama del compositor, multiinstrumentista i intèrpret australià continua cremant sense esvair-se, per oferir un espai exclusiu de serenitat en un món de menjar ràpid.

“Valoro les coses simples de la vida”, diu encongint-se d’esquenes. “Valoro la comunitat, la cultura, la nostra connexió amb la terra com a éssers humans. No m’importen gaire les altres coses. Crec que les arrels de qui som, quines són les nostres línies ancestrals i com aquestes històries ens han modelat són les coses més importants. I suposo que sempre celebro aquestes coses en la meva música”.

LUDOVICO EINAUDI
Guíxols Arena (Z. E. Vilartagues)
Dissabte, 15 de juliol a les 22:00 h

Després de l’èxit de bandes sonores com Nomadland i The Father, l’il·lustre compositor i pianista Ludovico Einaudi torna amb Underwater el seu primer àlbum per a només piano només en 20 anys. Underwater va néixer al confinament del 2020, quan el reconegut compositor va aprofitar l’oportunitat per escriure cançons en la més pura intimitat: només Einaudi i el seu piano.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.