Pink Martini inaugura el 61 Festival Porta Ferrada

Pink Martini inaugura el 61 Festival Porta Ferrada

Excepcional cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols. Diumenge el Guíxols Arena acomiadarà dels escenaris europeus a Les Luthiers, posant un llaç magnífic a la que ha estat, sense cap mena de dubte, la consolidació del festival d’humor Salat, que en la seva tercera edició ha venut més de 8.300 entrades i es converteix en la referència dels espectacles d’humor a Catalunya. Salat ha omplert de somriures la Costa Brava i dona pas una programació musical i eclèctica que s’escampa per tots els escenaris de la ciutat.

Amb la inconfusible veu de China Forbes i la direcció de Thomas Lauderdale, Pink Martini torna a Catalunya per oferir un únic concert. La banda de Portland presentarà el seu nou espectacle, on estrenaran cançons del seu proper disc i repassaran tots els seus èxits donant el tret de sortida a l’edició 60+1 del degà dels festivals de Catalunya, que augura un any excel·lent i obre la temporada amb més de 35.000 entrades venudes.

Seguiran, en diferents dates i escenaris, els concerts de Ludovico Einaudi, (primer sold out de la temporada), Ben Harper, Niña Pastori, Pat Metheny, Blaumut, Jorge Drexler, Wilco i Fangoria entre molts d’altres, a més del tradicional cicle de música clàssica al Monestir, les visites de Laura Andres, Ismael Serrano i més a l’Espai Port, els concerts Delicatessen de la Sala Las Vegas i la música de km0 per diversos espais de la ciutat.

El 61 Festival de Porta Ferrada presenta el seu projecte de festival sostenible amb una sèrie d’accions i propostes que certifiquen el seu compromís amb el balanç ecològic i social.

Aquest Compromís Sostenible és la base del nostre projecte de futur. Porta Ferrada entra en una nova era on l’ús conscient i circular dels nostres recursos, la protecció de l’entorn i l’accessibilitat són els punts que marcaran el nostre camí els pròxims anys.

Els valors de Porta Ferrada Compromís Sostenible es fonamenten sobre la base dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible de l’ONU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.