La màgia de les estrelles del cel i de la terra

La màgia de les estrelles del cel i de la terra

El dissabte 17 de juny els Amics de La Casa Màgica tancaran el cicle de conferències i no les reprendran fins al mes de setembre.

En aquesta ocasió la conferència serà conduïda per Joan Miró i Josep Tarrés, dos conferenciants ja coneguts pel públic que hi assisteix assíduament. El Dr. Joan Miró, professor de la Universitat de Girona, dedicarà la seva part de la conferència a les estrelles del cel. Entre altres, parlarà d’astronomia, de les constel·lacions, de la mitologia, de la cosmologia i d’altres estrelles. En canvi, la segona part de la conferència serà conduïda per Josep Tarrés, Enginyer Industrial, i es centrarà amb les estrelles de la terra. És a dir, les estrelles com a decoració i també la vinculació de les estrelles i dels estels amb Hollywood.

Conceptes aparentment diferents de la mateixa paraula, l’estrella estesa com a astre i l’estrella com a figura geomètrica, però segur que a partir de la màgia i dels sabers dels dos conferenciants, el públic sortirà de la conferència trobant-hi diverses similituds.

La conferència tindrà lloc a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro. L’acte cultural comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.