Salat, el festival d’humor del Porta Ferrada arriba a la tercera edició

Salat, el festival d’humor del Porta Ferrada arriba a la tercera edició

Enguany ho fa amb una programació excelsa que inclou artistes del nivell de LES LUTHIERS,que faran l’última funció a l’estat espanyol.

Leo Harlem, que presenta DEJA QUE TE CUENTE el seu últim espectacle en què fa un recorregut pels millors monòlegs de tota la seva trajectòria.

Martita de Graná, una de les còmiques més influents en l’actualitat amb més d’1 milió de seguidors a Facebook, un altre milió a Instagram i 124.000 subscriptors a YouTube, i que actuarà al Salat per segona vegada.

BERTO ROMERO que torna a Sant Feliu més sincer que mai amb LO NUNCA VISTO, que és, com el seu número indica, un xou completament inèdit en la seva carrera.

BRUNO ORO ens porta ¿SI O NO? un monòleg còmic on et proposarà perdre’t en un món amb pressa on premia l’eficàcia i on Google Maps marca el camí i Spotify ens diu que escoltar.

Els còmics Adri Romeo i Ignasi Taltavull presenten AQUÍ ESTAMOS, a on s’expliquen anècdotes i improvisen sobre l’escenari amb els temes que els va llançant el públic. Al final de l’espectacle treuen la guitarra i creen cançons des de zero, a partir de les paraules que els criden des de l’audiència.

OYE POLO és el podcast de Maria Rovira (aka Oye Sherman) i Ana Polo a Radio Primavera Sound que desmunta clixés com que les dones no tenen gràcia (hihi) i que el seu espai als mitjans de comunicació és el mateix que el de la Barrufeta: només n’hi pot haver una (haha). Podcast d’humor i adoctrinament feminista tot en un, en el seu format en viu hi trobareu, oh sorpresa!, el mateix que en el format en àudio.

MARIO EZNO ens explicarà LAS AVENTURAS DE MANOLO BOLAÑO. Manolo Bolaño (marioneta) és un personatge molt gamberro que cobra vida a través dels fils moguts per Mario Ezno, el que amb música i improvisació creen un joc còmic únic.

El gimnasta Víctor Ortiz, WILBUR, ens presenta ‘Piensa en Wilbur’ un espectacle plagat d’acrobàcies, humor, i risc, molt de risc: l’única manera en la qual Wilbur sap viure.

NO ME TOQUES EL CUENTO: Tots coneixem les princeses Disney. Sempre belles, alegres, bondadoses. I, és clar… Totes saben cantar. Però, coneixem la vida d’aquestes princeses? Sabem què va suposar per a elles el seu propi conte de fades? Què en va ser? L’altra banda del “i van viure feliços i van menjar perdius”. No me toques el cuento ens mostra com quatre princeses es rebel·len i exigeixen explicar l’altra cara del conte. Això que no s’explica perquè, al capdavall, no és tan bonic com diuen…

Tot el calendari d’actuacions i més informació a www.salat.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.