A la venta les entrades de la 24ª Nit d’il·lusió

A la venta les entrades de la 24ª Nit d’il·lusió

A mesura que ens anem apropant a l’estiu es comencen a anunciar les programacions dels festivals. A més a més del gran nombre de cartells d’actuacions musicals de diferents estils que se celebren a la Costa Brava, cada any a Santa Cristina hi té lloc l’únic festival internacional de màgia.

Per a aquest any Mans Màgiques del Món ha organitzat un programa amb vuit artistes premiats a nivell internacional. La 24ª Nit d’il·lusió, que tindrà lloc el dissabte 12 d’agost a l’Espai Ridaura, comptarà amb Francoise Rochais, Riversson, Dala Illusions, Laia, Gerald Le Guilloux, Elastic&Francesca, Ra’Fou i Xevi, l’il·lusionista que coordina i dirigeix el festival.

Aquest espectacle internacional de màgia i pensat per al públic familiar començarà puntualment a 2/4 d’11 de la nit. Les entrades numerades ja es poden comprar, a 22 euros, online a través de https://www.codetickets.com/ o a l’Oficina de Turisme de Santa Cristina d’Aro (tel. 972 05 78 65).

La 24ª Nit d’il·lusió compta amb el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i la col·laboració de La Casa Màgica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.