L’Espai Ridaura acull una doble sessió d’espectacle i música aquest cap de setmana a Santa Cristina d’Aro

L’Espai Ridaura acull una doble sessió d’espectacle i música aquest cap de setmana a Santa Cristina d’Aro

Aquest cap de setmana l’Espai Ridaura, l’auditori de Santa Cristina d’Aro, acollirà dos esdeveniments de gran interès cultural.

En primer lloc, dissabte 13 de maig a les set de la tarda, rebrà l’espectacle familiar de dansa basat en el clàssic d’Alexandre Dumas: Els Tres Mosqueters. L’obra lluirà a través de coreografies molt emotives, d’unes projeccions espectaculars i d’una banda sonora de pel·lícula, a càrrec de Som-hi Dansa.

El punt de partida és una classe de literatura on el professor parla als seus alumnes de les aventures de d’Artagnan i els tres mosqueters. D’Artagnan ajuda a la reina a recuperar un collaret de diamants que ha regalat al seu amic “extraoficial”, el duc de Buckingham, amb l’ajuda dels seus nous amics Athos, Aramis i Porthos, que seran interpretats per nois i noies de la mateixa classe.

El preu de l’entrada és de 5 euros per persona i es poden adquirir al web de l’Espai Ridaura: https://entradas.codetickets.com/entradas/els-tres-mosqueters/42365/espairidaura/online

L’endemà, diumenge 14 de maig, l’Espai Ridaura acollirà el concert de presentació dels ‘Concerts d’Aro 2023’. Serà el primer dels set concerts del cicle que aproparan la cultura musical a Santa Cristina d’Aro a preus populars, organitzat per l’Àrea de Cultura del consistori en col·laboració amb Seed Music.

L’actuació es durà a terme al hall de l’auditori, a les dotze del migdia, i anirà a càrrec de Los Fumeros, el projecte de Lucia i Horacio Fumero, dos músics units per un mateix cognom que ja són història viva del jazz a casa nostra. Ambdós presentaran aquest projecte excepcional on filla i pare evidencien una complicitat natural immortalitzada en el seu primer disc a duo.

El concert serà totalment gratuït i es farà en format vermut, amb copa de cava inclosa per a totes les persones assistents.

Lucia Fumero ha estat reconeguda, entre d’altres, amb el Premi Jove Plataforma Jazz España i amb el Premi de Juventudes Musicales de España, mentre que Horacio Fumero és un dels noms amb més prestigi i reconeixement del jazz a casa nostra, cèlebre d’ençà de la seva col·laboració

com a integrant del mític trio del pianista Tete Montoliu.

En aquesta 15ª edició, la programació dels Concerts d’Aro s’ha creat tenint en compte un fil temàtic o conductor que ajudi la ciutadania a aproximar-se als concerts del cicle, en aquest cas, ha estat un fil instrumental: el piano. La majoria dels concerts integren aquest instrument i evidencien que continua oferint una diversitat enorme de prestacions tant a nivell estilístic com a nivell musical, actuant com a instrument solista o acompanyant, i sempre amb un rol destacat.

En quant a les ubicacions, a part de l’Espai Ridaura on es duran a terme quatre dels set concerts programats, també es comptarà amb l’església de Santa Cristina d’Aro, on se celebraran la resta de concerts del cicle.

El Festival Concerts d’Aro 2023 tindrà lloc entre els mesos de juliol i agost i la programació inclou noms tant emblemàtics com Clara Peya, Emma Stratton i Albert Guinovart amb Elisabet Franch; l’exitosa Retrobem la sarsuela i una nit de jazz amb la Sant Andreu Dixie Jazz Band, amb el director Joan Chamorro; tampoc podem oblidar la col·laboració amb el divulgador i músic Joan Vives.

Trobareu tota la informació a https://espairidaura.santacristina.cat/

La venda d’entrades s’obrirà dilluns 15 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.