La màgia de la motivació en el lloc de treball

La màgia de la motivació en el lloc de treball

La feina ens motiva o ens desmotiva? Una pregunta que pot generar un ampli debat amb punts de vista molt dispars. Òbviament que hi ha molts factors que poden fer girar la balança cap a un costat o cap a l’altre: el tipus de feina, els honoraris, les hores de treball,… Però en el que tots estarem d’acord és que per fer una bona feina requereix estar motivat.

L’associació cultural Amics de La Casa `Màgica de Santa Cristina seguirà el proper dissabte 25 de març organitzant una conferència, tal com ho va fent des de fa 10 anys. Aquesta vegada s’ha convidat al veterinari Carles Montañés Estupiñà per parlar de “La màgia de la motivació en el lloc de treball”. El conferenciant, que va venir l’any passat a explicar “La màgia de les vacunes”, en aquesta ocasió parlarà de les causes que provoquen la motivació i de la desmotivació. També explicarà les conseqüències, la identificació i el tractament de la motivació.

La conferència “La màgia de la motivació en el lloc de treball” tindrà lloc a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina a partir de les 7 de la tarda. Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.