La màgia de les singularitats

La màgia de les singularitats

Vivim envoltats de singularitats de tota mena però, a vegades a causa del ritme frenètic que portem, ens és complicat aturar-nos a pensar-hi.
Amics de La Casa Màgica encetarà el nou any organitzant una conferència-col·loqui que porta per títol “La màgia de les singularitats”. Josep Mª Corretger, enginyer industrial i president dels Amics de La Casa Màgica, explicarà què és una singularitat i tractarà diverses situacions de canvis d’estat que podem trobar en diferents àmbits. Segons Corretger, podem trobar singularitats a l’Univers com el big bang, al món físic, a les matemàtiques, al món religiós, a les diferents etapes de la història,… És a dir, l’enginyer industrial i president dels Amics de La Casa Màgica ens farà adonar que alguns dels fets que ens són molt quotidians, en realitat són singulars.
La conferència tindrà lloc el dissabte 28 de gener a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro. L’acte cultural comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.