La màgia de la línia de la vida

La màgia de la línia de la vida

Després de la celebració del 10è aniversari de l’associació, els Amics de La Casa Màgica ha organitzat pel proper dissabte 5 de novembre la conferència “La màgia de la línia de la vida”.

La línia de la vida és un esquema o una taula cronològica amb els moments més significatius de la persona. Cada línia de la vida és única i totalment subjectiva. Pot estar formada per fets com el naixement, el naixement dels germans, els records, el canvi d’habitatge, la primera feina, els traspàs d’algun familiar o amic molt apreciat,… Mònica Barnés, Coach Transformacional, parlarà a la conferència de les etapes de la vida, el canvi no desitjat i com prendre decisions.

La conferència-col·loqui “La màgia de la línia de la vida” començarà a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro. L’acte tindrà la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica – col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.