La màgia dels petits hàbits saludables

La màgia dels petits hàbits saludables

Després de l’estiu, l’entitat cultural Amics de La Casa Màgica de Santa Cristina d’Aro encetarà la desena temporada de conferències.

La primera del curs 2022-23 serà al proper dissabte 24 de setembre. Gerard Carrió Caldelas, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Diplomat en Empresarials, explicarà “La màgia dels petits hàbits saludables”. Uns hàbits saludables que ens porten al benestar complet de la persona a través del sol, l’alimentació, l’exercici físic, la pregària, la meditació, la relaxació, el descans, la respiració, la higiene, el treball, les frases sàvies i la gratitud. I és que amb els anys, el concepte de salut ha anat evolucionant. Ha passat de ser sinònim d’absència de malaltia a un concepte molt més ampli que arriba a aconseguir el benestar físic, mental, emocional, espiritual, social, sexual i mediambiental.

La conferència-col·loqui “La màgia dels petits hàbits saludables” començarà a les 8 del vespre a la sala superior del pavelló municipal de Santa Cristina. Comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, Skäl Internacional de Girona, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

IMPORTANT: ES REALITZARÀ A LA PLANTA SUPERIOR DEL PAVELLÓ MUNICIPAL DE SANTA CRISTINA (ZONA ESPORTIVA) A LES 8 DEL VESPRE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.